Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Επιτακτική ανάγκη ζωής η θανάτου: συγκρότηση κοινωνικού και πολιτικού μετώπου τώρα, για να αναβαθμιστεί ποιοτικά, προγραμματικά και οργανωτικά το αυθόρμητο ΟΧΙ του λαού σε συνειδητό νικηφόρο αγώνα.

Επιτακτική ανάγκη ζωής η θανάτου: συγκρότηση κοινωνικού και πολιτικού μετώπου τώρα, για να αναβαθμιστεί ποιοτικά, προγραμματικά και οργανωτικά το αυθόρμητο ΟΧΙ του λαού σε συνειδητό νικηφόρο αγώνα. Ιστορικές οι ευθύνες όσων για άλλη μια φορά (τυχαία;) επιδιώκουν αντιδιαλεκτικά να αποσυνδέσουν το κοινωνικό από το κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ώστε σε κυκεώνα μονοθεματικών επιτροπών, πρωτοβουλιών και "μετώπων" να εκτονώσουν και να ακυρώσουν το κεντρικό διακύβευμα της προώθησης του μεταβατικού προγράμματος σε νικηφόρο αγώνα.
Δεν υπάρχει καλύτερη υπηρεσία στο καθεστώς της διακρατικής επιβολής αποικίας χρέους από την (επενδεδυμένη με "ακραιφνή επαναστατική ρητορική") υπονόμευση αυτού του μετώπου.
Εάν και τώρα απογοητευτεί ο λαός, ο δρόμος για τον πλήρη εκφασισμό είναι ανοικτός. Και όσοι συμβάλλουν (με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους) στο άνοιγμα αυτού του δρόμου, θα λογοδοτήσουν για τις υπηρεσίες τους στο πραξικοπηματικό καθεστώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου