Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014



Η φασιστική Χούντα ΗΠΑ - ΕΕ του Κιέβου προχωρά ακάθεκτη.
Υπό δημόσιο διωγμό ακόμα και τα κατάλοιπα του εκφυλισμένου νομοταγούς Κ.Κ.ΟΥ.
Φόβος και τρόμος για κάθε ίχνος κριτικής & αντιφρονούντων στο Κίεβο και σ' όλη την Ουκρανία.
Η άλλη όψη της εξόντωσης-γενοκτονίας των εξεγερμένων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπάς στη Νοτιο-ανατολική.
Κάθε άλλη άποψη από την επίσημη φασιστική, είναι "έργο πρακτόρων, αντεθνικών & αντι-Ε.Ε. προδοτών, μισθοφόρων της Μόσχας και του Πούτιν", των "μοσχοβιτών" που είναι "υπάνθρωποι, Colorado σκαθάρια προς εξόντωση". Αυτή είναι η επίσημη ιδεολογία και ορολογία του Κιέβου.
Χθες απεβλήθη για 3 ημέρες από τη βουλή, για αναφορά σε "πόλεμο της κυβέρνησης εναντίον του λαού" ο μετριοπαθής βουλευτής του πρώην κόμματος των περιφερειών Νικολάι Λεβτσένκο.  Σε μιαν ακόμα συμβολική τρομοκρατική πράξη, σήμερα το πρωί η ακροδεξιά πλειοψηφία της Βουλής (Βερχόβναγια Ράντα) με επικεφαλής τους φασίστες τραμπούκους του κόμματος "Σβομπόντα" ("Ελευθερία"...), πέταξε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων με προπηλακισμούς τον αρχηγό της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κομμ. Κόμματος Πέτρο Σιμονένκο. http://www.vesti.ru/doc.html?id=1827189&tid=105474
Αφορμή ήταν η αναφορά του τελευταίου σε "εξολόθρευση από τις ουκρανικές δυνάμεις πολιτών στην εμπόλεμη ζώνη για την εκμετάλλευση οργάνων τους προς μεταμόσχευση".
Όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΟΥ εγκατέλειψαν τη Βουλή χωρίς κανένα σχόλιο. Χθες με 232 ψήφους η Βουλή ενέκρινε τροπολογία του Κανονισμού που επιτρέπει τη διάλυση του ΚΚΟΥ. Την τροπολογία υπέγραψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, μετά την δημοσίευσή της αύριο τίθεται σε ισχύ και διαλύεται η κοινοβουλευτική ομάδα των κομμουνιστών.
Προς γνώση και συμμόρφωση σε όλη την επικράτεια του Ευρωατλαντικού άξονα...

23.7.2014
Δ. Πατέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου