Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ

   Την νύχτα της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023, ώρα 23:30, μετά τη λήξη της εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης τιμής που διοργάνωσε ο Αντιιμπεριαλιστικός Συντονισμός για την Ήττα του ΝΑΤΟ για τους πεσόντες της αντιφασιστικής-αντιιμπεριαλιστικής πάλης του λαού του Ντονμπάς, άνανδροι παρακρατικοί τραμπούκοι έστησαν ύπουλα ενέδρα κάτω από το σπίτι συντρόφου μας από τη Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών Λαϊκή Δράση και του επιτέθηκαν πισώπλατα.

   Δηλώνουμε απερίφραστα τον αποτροπιασμό μας για την άθλια επίθεση των τραμπούκων και καταγγέλλουμε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της.    

   Δηλώνουμε επίσης την αμέριστη αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας στον σύντροφό μας, στους/στις οικείους του και στην Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών Λαϊκή Δράση.

   Επί του παρόντος παραμένει άγνωστη η ακριβής ταυτότητα των φυσικών και ηθικών αυτουργών της ύπουλης τρομοκρατικής επίθεσης. Ωστόσο, είναι σαφή τα κίνητρα και οι στοχεύσεις τους.

   Όσο κλιμακώνεται ο εν εξελίξει Γ’ Θερμός Παγκόσμιος Πόλεμος, όσο επικρατεί στη χώρα μας καθεστώς κατοχής και άνευ όρων υποταγής στον επιτιθέμενο Ευρωατλαντικό άξονα με επικεφαλής τις ΗΠΑ και στα όργανα του (Βάσεις του θανάτου, ΝΑΤΟ, ΕΕ κ.λπ.)., τα όργανα του βαθέως κρατικού, διακρατικού και παρακρατικού ιμπεριαλιστικού μηχανισμού (ενός μηχανισμού που εργαλειοποιεί και επιστρατεύει όπου του χρειάζεται τον φασισμό/ναζισμό), θα εντείνουν την τρομοκρατική τους δράση, ώστε να εκφοβίσουν και να καταστείλουν τον μετωπικό αντιιμπεριαλιστικό αγώνα, που συγκροτείται και αναπτύσσεται διεθνώς (η συλλογικότητά μας συμμετέχει στην Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα) και στην Ελλάδα, με πρωτοπόρο σε αυτήν τον ρόλο των συνεπών διεθνιστικών κομμουνιστικών δυνάμεων.

   Όσο η «εγχώρια» ολιγαρχία και το πολιτικό της προσωπικό σπεύδουν να πλειοδοτήσουν και να πρωτοστατήσουν σε κάθε άθλια επιθετική κίνηση του άξονα, ως υποτακτικοί και υποτελείς της χρηματιστικής ολιγαρχίας.

   Όσο ο άξονας αυτός πασχίζει να αποτρέψει την ραγδαία εξασθένιση και υποχώρησή του σε παγκόσμια κλίμακα με πολεμική επιθετικότητα, φιλοδοξώντας μάταια να συντρίψει την αντίσταση και την αντεπίθεση του πόλου των χωρών του πρώιμου σοσιαλισμού και του αντιιμπεριαλισμού, του παγκόσμιου αντιιμπεριαλιστικού και επαναστατικού κινήματος.

   Με τη συλλογική μας δράση, με τον μαζικό, οργανωμένο αγώνα μας, θα υψώσουμε λαϊκό τείχος απέναντι στην κρατική, διακρατική και παρακρατική τρομοκρατία αυτών των σκοτεινών αντιδραστικών κύκλων. Η αναβάθμιση του αγώνα μας είναι η καλύτερη απάντηση στην τρομοκρατία.

   Καλούμε όλες τις αντιιμπεριαλιστικές & κομμουνιστικές δυνάμεις σε μαχητική επαγρύπνηση και επιφυλακή, σε προληπτική οργάνωση της περιφρούρησης του αγώνα των συλλογικοτήτων του λαϊκού κινήματος και των ανθρώπων του.

   Καλούμε το σύνολο των δυνάμεων του λαϊκού αντιιμπεριαλιστικού και κομμουνιστικού διεθνιστικού κινήματος, να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση ενημέρωσης για το περιστατικό την Τετάρτη 19:00 στην ΑΣΟΕΕ.

   Η ΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,

ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ.

   ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ.

Συλλογικότητα αγώνα για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου